Over Dolly Dekbed

Zo’n dag waarop niets lekker lijkt te lopen. Je gooit een pak melk over de tafel, stuurt je baas per ongeluk een appje dat bedoeld was voor je partner of je draagt je shirt binnenstebuiten. Grote kans dat een slechte nachtrust de boosdoener is. En slapen is belangrijk, wij houden ervan.

Je nachtrust wordt onder andere bepaald door een goed dekbed. Zo’n exemplaar dat is gemaakt van een lekkere stof, waarin je helemaal kunt wegduiken en waaronder je heerlijk slaapt. We werken met hoogwaardige materialen zoals katoen, satijn, biologisch katoen, flanel en micropercal. Zodra de wekker gaat ben jij klaar om energiek aan je dag te beginnen. Maar je wilt natuurlijk geen keuze maken: een lekker dekbed of een mooie print.

Wij kennen de struggle. Want hoewel je er lekker in wilt slapen, is een mooie print ook belangrijk. Je bed is een centraal onderdeel van je slaapkamer en die wil je gezellig inrichten. Met onze fleurige prints zorg je ervoor dat jouw slaapkamer een instant opkikker krijgt.

Gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen

Nooit meer een saai dekbed met onze toffe prints

Voor 10:00 uur besteld, is morgen in huis

Onze missie & visie

Bij een goede nachtrust hoort een kwalitatief hoogwaardig dekbed. Het is onze missie om aan alle vrouwen (en mannen) in Nederland te bewijzen dat kwaliteit niet ten koste hoeft te gaan van mooie prints. Dolly Dekbed laat zien dat je met haar dekbedden kwaliteit en mooie prints prima kan combineren.

Met onze webshop zijn we van plan om de markt in Nederland te veroveren en iedereen in Nederland heerlijk te laten slapen onder een Dolly Dekbed.

Bekijk ons assortiment

Dekbedovertrekken en hoeslaken